Uw   titel
 Uw ondertitel

Over ons

Wat we doen

Kort gezegd: het uitvoeren van een betaalbare renovatie of aanleg van uw tuin. En doordat we een kleinschalig bedrijf zijn kunnen wij vaak op korte termijn bij u langs om uw tuinwensen door te nemen. 

Hierbij kunt u denken aan het aanleggen van sierbestrating, het maken van borders en trappen, het leggen van graszoden, het aanbrengen van beplanting, het bouwen van schuur, overkapping of pergola, het zetten van een schutting of beschoeiing. Benieuwd naar voorbeelden? Bekijk de projecten van klanten die u voor zijn gegaan (zie de foto's van tuinaanleg en hout-projecten).

 

Onze werkwijze

Wij zorgen voor een passend advies, gelet op de indeling van uw tuin en de mogelijkheden in materialen. Wij zijn gericht op het afleveren van een duurzaam product, zodat u jarenlang van uw tuin kunt genieten. Dit ziet u onder andere terug in een gedegen voorbereiding van de ondergrond van uw sierbestrating en het gebruik van duurzame materialen voor o.a. schuur en schutting. Daarnaast zorgt onze kleinschaligheid en ervaring ervoor dat wij een scherpe prijs voor uw tuinproject kunnen rekenen. 


  • Werkwijze 2
  • Werkwijze 3
  • Werkwijze 4
  • Werkwijze 5
  • Werkwijze 8
  • Werkwijze 6

 

Wie we zijn

Voogt Tuinaanleg is gestart als eenmanszaak toen Marc Voogt in januari 2017 zijn baan als kraanmachinist grondverzet heeft opgezegd om een eigen bedrijf te starten in de aanleg van tuinen. 

In het eerste jaar is er flink geïnvesteerd in de aanschaf van materieel, en heeft hij naast zijn eigen projecten in de verhuur samengewerkt met hoveniers uit de regio. Al snel is het klantenbestand gegroeid door de mond-op-mond reclame van tevreden klanten. Inmiddels is het bedrijf zo gegroeid dat er in samenwerking wordt gewerkt; in 2020 is broer Ard Voogt aan het team toegevoegd. Met zijn werkervaring als timmerman een mooie aanvulling.