Uw   titel
 Uw ondertitel

Tuinaanleg

De indeling en materiaalkeuze voor uw tuin

Naast het aanleggen sierbestrating zijn er andere opties om de beschikbare ruimte te vullen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een grasmat, onderhoudsvrij grind of een houten vlonder. Ook het gebruik van borders, plantenbakken of verlichting kan veel toevoegen aan de sfeer in uw tuin.

 

 

 Sierbestrating

Als het gaat om sierbestrating is er veel te kiezen. Houdt u van grote strakke (natuur-)tegels, tegels met een houtpatroon of liever een meer natuurlijke look met klinkers? Wij zullen u de verschillende mogelijkheden laten zien zodat u de tuin krijgt die aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. 

  

 

Een gedegen voorbereiding van de ondergrond 

Om ook op langere termijn van uw straatwerk te kunnen genieten is het belangrijk dat de ondergrond goed is voorbereid. Wij zorgen ervoor dat de onderliggende zandlaag voldoende dikte heeft en goed is aangetrild. We houden rekening met de bestemming van het straatwerk. Wanneer u bijvoorbeeld uw auto op de oprit wil zetten zorgen wij voor extra draagvermogen door een ondergrond van repak (gebroken puin zoals gebruikelijk in wegenbouw) en vervolgens een solide zandlaag.